Rullgardiner

Rull-gardiner

Produktfakta om rullgardiner

Våra lamellgardiner ger ett luftigt och modernt intryck i ditt hem eller på ditt kontor. I dagens stora fönsterpartier är lamellgardinen det naturliga valet för att reglera ljusinsläpp och insynsskydd. Genom att vinkla lamellerna, som finns i 2 bredder 89 alt 127 mm, bestämmer du själv hur mycket du vill skärma av och därigenom få ljuset att falla behagligt in i rummet. I vår nya kollektion finns en mängd vävar i olika färger, strukturer och med olika egenskaper. Valmöjligheten är stor vad det gäller modeller och utföranden, t ex till lutande fönster.

Hårdvara:

Aluminiumrör/kassett/montagelist/bottenlist/sidogeider är tillverkad av strängsprutad aluminium. Plastdetaljer tillverkade av högkvalitativ, värmetålig och slitstark plast.

Manövrering:

Sidodrag med kulkedja som möjliggör exakt, fri positionering av väven i varje önskat läge. Fjäderspänning med ”soft” mekanism tillser att gardinen rulla upp med jämn och mjuk hastighet. Vev, avtagbar med ihopfällbar handtag. Motordrift

Färger:

Kassett/bottenlist i alu, vit alt svart som standard. Plastdetaljer i matchande vit, grå, svart

Montering:

  • Sidokonsoller
  • Montagelist
  • Vinkelbeslag för kassett
  • Sidogeider skruvas direkt i vägg eller nisch.

Exempelbilder

Mätning

Vi erbjuder oss alltid att besöka dig som kund för att mäta upp och försäkra oss om att alla mått är rätt innan vi tillverkar era solskydd. Då kan både vi som leverantör och ni som kund känna en trygghet i att alla mått blir rätt.

Installation

När det är dags att leverera era solskydd så kommer vi tillbaka och monterar utrustningen åt er så att både ni och vi vet att det blir rätt gjort. Det är vad vi kallar en helhetslösning med kunden i fokus.