Effektgardiner

Effekt-gardiner

Produktfakta om effektgardiner

En modern typ av rullgardin med dubbla vävar där du kan anpassa ljusinsläpp och insynsskydd genom att ställa vävarna i rätt position för ditt önskemål. I kollektionen finns ett stort urval av vävar i olika täthet och färger.

Hårdvara:

Aluminiumrör/kassett/montagelist/bottenlist/sidogeider är tillverkad av strängsprutad aluminium. Plastdetaljer tillverkade av högkvalitativ, värmetålig och slitstark plast.

Manövrering:

Sidodrag med kulkedja som möjliggör exakt, fri positionering av väven i varje önskat läge. Fjäderspänning med ”soft” mekanism tillser att gardinen rullar upp med jämn och mjuk hastighet. Vev, avtagbar med ihopfällbar handtag. Motordrift

Färger:

Kassett/bottenlist i alu, vit alt svart som standard. Plastdetaljer i matchande vit, grå, svart

Montering:

  • Sidokonsoller
  • Montagelist
  • Vinkelbeslag för kassett
  • Sidogeider skruvas direkt i vägg eller nisch.

Exempelbilder

Mätning

Vi erbjuder oss alltid att besöka dig som kund för att mäta upp och försäkra oss om att alla mått är rätt innan vi tillverkar era solskydd. Då kan både vi som leverantör och ni som kund känna en trygghet i att alla mått blir rätt.

Installation

När det är dags att leverera era solskydd så kommer vi tillbaka och monterar utrustningen åt er så att både ni och vi vet att det blir rätt gjort. Det är vad vi kallar en helhetslösning med kunden i fokus.